Werkboek 

Het derde en laatste werkboek voor de training 'over gewicht gesproken' van floorvandersteen is klaar! 

Hiermee is de hele training voorzien van handige werkboeken, zodat deelnemers zelf aan de slag kunnen.

Papier paperwise.jpg

Kinderboekje

Een mooie creatie van een opa voor zijn kleindochter, een fysiek boekje met prachtige tekeningen! Hiervan heb ik een digitaal bestand gemaakt waardoor veel meer kinderen van zijn mooie verhaal over Alfons Plons kunnen genieten. Ester heeft dit allemaal mogelijk gemaakt, klik hier voor meer informatie.

Werkboek 

Het tweede werkboek voor de training 'over gewicht gesproken' van floorvandersteen heb ik ook vorm gegeven. Dit keer over hormonen en nachtrust, heel interessant. Volledig in lijn met het eerste werkboek en training en weer heel handig voor de deelnemers.

Werkboek

Voor de training 'over gewicht gesproken' van floorvandersteen heb ik de vormgeving van het eerste werkboek verzorgd. Een hele fijne samenwerking met een mooi en heel praktisch resultaat!

Logo en visitekaartje

Voor een adviseur heb ik het logo en het visitekaartje ontworpen. Een leuke uitdaging met een mooi resultaat, passend bij de organisatie!

Logo Marjolein fotografie iphone.jpg

Logo en visitekaartje

Voor deze fotograaf heb ik het logo en het visitekaartje ontworpen. Heel leuk om te doen en direct weten klanten haar te vinden!

receptenboek

Receptenboek

Als eindopdracht voor mijn studie mocht ik een e-book vormgeven. Een ontzettend leuk en leerzaam traject met een mooi eindresultaat, passend bij 1balance én met veel lekkere recepten!

Poster Marjolein

Folder en poster

Voor deze logopediepraktijk heb ik het ontwerp van een folder en poster gemaakt. Een mooie creatieve opdracht!

Poster